söndag 21 oktober 2007

Utställning på Rosvalla

Vilken dag, åkte hemifrån vid nio snåret för utställningen började kl 10,00 och det var ca ett 30 tal hundar före oss. Var väl framme vid tjugo över tio och blev så himla glad, utställningen var INNOMHUS trodde att vi skulle vara ute men icke. Så himla skönt, för vädret var väl sådär och rätt så kallt. Det kom fram massor med människor för att titta på hundarna och berömde dem, speciellt Wilma fick uppmärksamhet för hon är ju speiell. Bland annat kom det fram en kvinna som själv hade två soblar från Love Cox´s kennel bägge två efter Alibaba Levanna, en tre årig hane och en valp på lite över fem månader. Så när vi hade ställt våra tjejer så följde vi med henne ut och hälsade på dem hon hade dem i bilen. Valpen var helt underbart fin, kraftigt maskulint huvud med kort kraftig nos och kropp han blir nog fin när han blir stor. Så till utställningen då, gick kanon bra för bägge tjejerna Wilma fick en etta i kvalité med ett Hp (hur man nu kan ge kvalité pris på en inofficiell och på valpar men det gjordes) och kom sen på andra plats ni kan läsa hennes kritik HÄR. Vi köpte givetvis alla rosetterna så här fin blev man i alla dem.

Penny då, hon slog storslam. Först så fick hon en 1:a i kvalité men Hp sen vann hon sin klass och blev BIR valp hennes kritik kan ni läsa HÄR. Det innebar ju att vi skulle vänta på BIS finalen som inte började förrens kl 15,00, var väl lite tveksam om vi skulle vänta men då vi hade kvalificerat oss till den så ville jag stanna för att se hur det gick. Så vi väntade, gick ut en stund så att tjejerna fick springa av sig på en fotbollsplan som var utanför. Så började då äntligen Bis finalerna efter nästan tre timmars väntan, de ropade så in alla valpar som skulle vara med i BIS valp finalen. 33 st jag tänkte att det här går aldrig det var ju alla valpar som hade vunnit i sina respektive raser på hela utställningen. Först så gjorde hon som en semifinal så där rök nog hälften ungefär, sen fick alla storvuxna raser springa först och sen alla små raser. En efter en plockade hon ut, och vi var fortfarande kvar. Jag sa det till Sandra innan vi gick in att får vi bara en placering bland de fem första så är ju det världens grej, så när de var fem kvar och vi fortfarande inte åkt ut så var jag jätteglad. Så började hon placera ut femman, fyran och trean och vi var fortfarande kvar trodde inte det var sant. Det var vi och en faraohund kvar så vi fick ta ett sista varv och vi VANN, vi blev BIS-Valp bland alla dessa hundar, tror inte ni kan förstå känslan ville bara skratt och gråta om vart annat. Min lilla fina, söta underbara hund som skötte sig så himla bra, tänk om jag inte behållt henne. Här kommer en bild på denna stora fina roset som lilla fina Penny vann, vi vann också ett design fat i glas och en lite blomma.

Penny med sin BIS-Valprosett.

Här är Penny i BIS-Valp finalen och korten nedanför.



Så här trötta blir man när man väntar på att få komma in.

2 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS till kanonfina resultat!!!!Menar du allvar att man var tvungen att KÖPA rosetterna fast det var inofficiellt?? Fy #%#"¤ va uselt!!

Var det 33 hundar i BIS-ringen? Hade dom inga gruppfinaler? Låter körigt med så många hundar på en gång./Annelie

Anonym sa...

Tack för grattiset!!! Känns jätteskönt. Här händer det ju grejor med vet jag. Stort super duper grattis attans vad kul.