söndag 29 juli 2007

Bjuv

Vilken helg, vi har varit på mini semester jag och Sandra och alla hundarna. Samtidigt så ställde vi ut Gizmo på Cockerutställningen i Bjuv.
Vi åkte i fredags ner till Osby där vi hade hyrt en stuga både fredag och lördags natt, sen utgick vi därifrån ner till Bjuv i lördagsmorse. Vi hade verkligen tur med vädret då det var uppehåll nästan hela dagen och solen sken. Det kom en riktig störtskur samtidigt som våra webbkompisar Carina och Tindra var i ringen men sen sken solen igen. Vi hade en underbart trevlig dag med Carina, Tindra och hennes dotter Mikaela med pojkvän. Maria och Håkan kom dit och tittade på när jag ställde Gizmo med och gosade lite med valparna, det var så himla kul att träffa alla igen. Vi stiftade även nya bekantskaper då vi träffade Mia med dotter från kennel Marenhills och Madde från Maddes kennel så vi hade en underbart trevlig dag. Gizmo kom på femte plats reserv och fick rosett så vi är jättenöjda då det var en Engelsk domare som dömde, hans kritik finns på hans sida Här



När dagen var slut så åkte vi upp till våran stuga igen och vi var så trötta att vi gav alla hundarna mat sen sov vi i två timmar mellan sex och åtta. Sen var det bara att gå upp äta lite kvällsmat spela lite kort rasta hundarna och sen gå och lägga sig igen. Idag så packade vi ihop och kom ifrån stugan vid tiosnåret, vid halv tre var vi hemma igen. Så himla nöjda då det varit en supertrevlig helg.
Tindra


I torsdags så var vi i väg och träffade Eva och några från hennes olika viltspårskurser, vi träffades och la lite spår åt varandra. Det var så himla kul att komma igång igen, det som blev lite otäckt var att Gizmo fasnade med pälsen på ena bakbenet i taggtråd. Men efter många om och men så gick det att få bort honom, pälsen var ju blöt så jag fick slita av lite i taget så det tog en stund att få bort honom. Men när han väl var borta så tog han upp spåret igen som inget hade hänt min duktiga kille. Sandra gick ett 200 metersspår med Fanny och fast vi inte gått något sen förra hösten med henne så gick det jättebra. Hon ska ju också få gå med på kursen i höst. Vi ska träffas igen nästa vecka så det ser vi verkligen fram emot.

Inga kommentarer: