onsdag 25 juli 2007

Bilder på Ida

Då var vi hemma igen med alla vardagsbestyr, det blir ju något helt annat att springa ut med valparna hela tiden mot att bara släpa ut dem på tomten. Men det funkar ju, det händer inte så många olyckor längre om vi är duktiga och passar på dem.
Har börjat att trimma Gizmo med inför utställningen i Bjuv på lördag, passade på att ta ett varv på Fanny också vill ju att hon ska se skaplig ut hon med. Vi har även bestämt oss för att vi ska bo i stuga när vi åker ner så den bokade vi idag, hittade stugor på en camping i Osby så där ska vi bo två nätter.
Igår så vägde jag alla hundarna med på våran peronvåg men det funkar rätt bra, de är så duktiga även Gizmo (som står i kö för att få väga sig) får plats på vågen han sättersig jättefint på den så det går så bra. Gizmo vägde 15,5kg Fanny vägde 9,9kg Penny vägde 6,8kg och Wilma 6,3kg. Wilma sackar lite nu men hon är tunnare men långbentare än Penny.

Blev så himla glad idag när jag öppnade min mail, för jag hade fått mail från Idas matte. Och hon hade även skickat med lite kort, allt är bra med Ida och hon växer och frodas. Hon blir modigare och modigare för varje dag och går på nya upptäcksfärder.




Inga kommentarer: