tisdag 6 mars 2007

Inbjudan

I dag är vi så glada, Sandra och jag har blivit nerbjudna till Maria som har Nova och Wiggo. Vi ska åka dit fredagen den 16 mars och vara kvar till söndagen. Det ska bli så himla roligt att ses igen, på lördagen så ska vi följa med när hon ska ställa ut Nova i Malmö. Och på söndagen har Maria anordnat en Cockerträff som vi ska vara med på innan vi åker hem. Så då ska vi äntligen få träffa Carina som har Novas syster Tindra och Bichon Havanaise Teddy, sen så ska Petra med sin Cockertjej Lady vara med och hon ska också ta med sig sin mammas cocker som heter Zita.
Har en till rolig sak som har hänt, jag fick brev häromdan att vi kom med i viltspårskursen. Så den börjar den 20 Mars, ska bli så roligt att komma igång igen.
I dag har vi varit ute på en långpromenad med Calle och hans husky killar, istället för att gå till hundgården som vi brukar. Det är så fruktansvärt blött och lerigt där nu när snön börjar att smälta. Vi får hoppas att det smälter undan snabbt nu och att det torkar undan, för nu har man skitiga hundar med sig hem igen när man varit ute.

Inga kommentarer: