torsdag 15 mars 2007

Alice på besök

I går när Lena var här så lånade hon min hundtrimmer, och så idag kom hon tillbaka med den. Med sig hade hon sin Cockertik Alice, det är så roligt att se hur hundarna reagerar när det kommer en annan hund hem till oss. De är hur coola som helst, lite undrande var de nog men de sa inget. Och Alice var bara glad och ständigt svansviftande, Fanny däremot som är lite trött gick och la sig under fåtöljen hon vill bara vara ifred. Nu ikväll så har jag badat Gizmo och Sandra har badat Fanny, de måste ju vara fina inför helgen. Nu ska jag borsta igenom Gizmo och sen åka och jobba.
Då är äntligen alla gratulationer avklarade, vi har haft främmande tre dar denna vecka eftersom både jag och Linus har fyllt år. Men igår när Linus fyllde så köpte Tino färdiga smörgåstårtor och kaffebröd, så det blev inte så jobbigt ändå. Linus mamma var här och hans syskon och det är alltid trevligt när de kommer. Lena har ju också två stycken Cockrar, Alice som är röd och Zorro som är svart de är 2½ år och kommer från kennel Fancy Paws, de var inte med men det blir ju mycket hundprat ändå.
Vi har börjat att gå max en timmes promenader med Fanny nu för hon är så trött, hon går oftast efter mig i sin egen lilla takt. Häromdan så släppte jag henne sista delen av promenaden, när vi kom in på en gångväg där det inte var några bilar. Hon som alltid brukar springa som en skottspoling, gick vid och bakom oss som om hon var kopplad. Vi kunde gå så hela vägen hem, hon var så duktig min lilla loppa.
I morgon bär det iväg, vi ska åka ner till Maria i Älmhult. Det ska bli så himla skoj, på Lördan ska vi åka till Malmö och titta på när Maria ställer ut Nova. Det blir fullt i bilen då för Marias syster ska också med, ska bli jätteroligt att träffa henne. Tror att hon inte är mer än några år äldre än Sandra så det blir ju kul för henne med. Och på Söndan har Maria anordnat en hundträff, vi fick en så fin inbjudan så jag måste bara lägga in den här och visa den.

INBJUDAN TILL ÅRETS FÖRSTA HUNDTRÄFF!

Hundar med mattar, se hit!!
Ni är varmt välkomna till en av årets stora tilldragelser, nämligen HUNDTRÄFF i Stockanäs söndagen den 18 mars kl 11.

Ta med er kläder efter väder, det vill säga VARMA KLÄDER, REGNSTÄLL, STÖVLAR med mera! Vi kommer vara ute mestadels, då det sammanlagt kommer bli 9 hundar och 6 människor, inte dåligt va?!

Det kommer bjudas på underhållning, skratt, skitsnack, trim(o)kunskaper, mat och förtäring! Det enda ni behöver komma ihåg, är era hundar! Inte så svårt va !!


Följande utvalda har blivit inbjudna:

Fanny- röd, förhoppningsvis dräktig, sötnos från Norrköping!
Gizmo- Tillställningens enda cockerhane, dessutom skitsnygg!
Tindra- Novas underbara syster från Tyringe, blivande viltspårschampion och dessutom en riktig pärla!
Teddy- Charmören från Skåne!
Lady- Den enda brokiga i skaran och med störst samling av halsband!!! En riktig LADY!
Zita- Den äldsta av cockrarna med en härlig djupröd färg!
Willy- Min syrras Irländska setterhane som älskar flickor!
Wiggo- Gruppens lugnaste med trendkoll på vårens pinnmode!
Och sist men inte minst- Nova- The boss! Flickan som alltid vill bestämma, söt som spunnet socker!

Med vänlig hälsning Arrangören

Inga kommentarer: