söndag 4 maj 2008

Besök hos Bingo på Cockerqueen´s Kennel

I går så styrde Sandra och jag och tjejerna kosan mot Kunsbacka, det blev en resa på 4 timmar innan vi var framme. Efter lite felkörningar och telefondirigeringar så mötte Anneli oss på en mack 10 minuter från henne. Vi kom fram runt halv fem eftersom jag sov en stund innan vi åkte för att jag jobbat natt. Var lite orolig hela resan ner för Fanny hade inte visat några tecken på att hon var i höglöp, och när vi kom ner så visade varken hon eller Bingo något vidare intresse till att börja med. Men efter ca tio minuter så började han att flörta och hon ställde upp sig, matte kunde andas ut. Så de höll på ett bra tag med att flörta och bekanta sig.

Men eftersom det var en sån stor storleksskillnad.

Så fick vi efter ett tag hjälpa dem lite så att Fanny nådde upp :-) Så då fick vi till en hägning på ca 14 minuter. När de sen var klara så vart de hur lugna som helst, ja ett tag i alla fall. För Fanny hon flörtade och flörtade, men han är väl som karlar är mest. Han tyckte det räckte med en gång då på kvällen :-) Men Fanny hon flörtar ändå.

Små tjejerna lekte så bra med Annelis sobel tjej Gina, var så kul att se dem hon och Wilma var verkligen lika varnadra både till sättet och utseendet. Vi fick också titta på deras små underverk som de hade i valplådan, de var så himla fina. Längtar ännu mera tills det är våran tur nu.

Sen så grillade vi kyckling och åt jättegod potatisgratäng och sallad, pratade massa hund som det vanligtvis blir när man träffar en lika hundtokig människa som en själv var verkligen jätte trevligt. Kl elva stöp vi i säng efter en lång spänningsrik dag. I morse så gick vi upp tjugo i sju, och då var hundarna riktigt sugna igen. Så vi fick till en till parning, innan vi åt frukost. Sen var det samma visa igen lilla Fanny hon flörtade och tjatade var så himla söta, synda att man inte kan återge det på samma sätt här men lite bilder kan jag bjuda på. När klockan var elva så åkte vi hemmåt igen, var väl hemma ungefär kl tre. Nu sover hundarna så det knakar Fanny snarkar till och med. Tack Anneli för en jättetrevlig helg med god mat och trevligt umgänge, och för din gästfrihet. Nu får vi bara hålla tummarna för att det tar sig, och att det snart kommer små röda underverk.


Visst är de vackra i hop.
Alla hundarna, leker och stojar i trädgården.

Stilig kille
Flörtar in sig hos Sandra.

Lilla Fanny.


Två Sobel tjejer visst är de lika.


Puss på dig gumman

Fanny flörtar.

Och Flörtar

Snälla bara lite

Kan vi väl?

Va tittar ni på oss?


Om jag gör så här då? Vill du inte då?


Det var väl den vad hon tjatar, kan du inte sluta nu ser du inte att jag är trött?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas det går vägen nu.... vi ses i morgon Kram Eva