onsdag 7 maj 2008

Besök hos Big Green Walley´s kennel


I går så var vi på besök hos Marie som har Big Green Walley´s kennel, hon är även ägare till bland annat Gizmos son Hugo.


Tanja och hennes dotter kom och hämtade upp Sandra, mig och hundarna vid 8,00. Sen bar det av ner till Västervik, vi var väl framme vid kl halv tio ungefär. Möter oss vid deras grind gör fyra cockertjejer, pojkarna satt i varsin bur eftersom Fanny löper. Men vi släppte ihop henne med Hugo som är sex månader och han var inget intresserad så han kunde vara ute tillsammans med henne. Däremot Sigge som är ett fick turas om men Fanny att sitta i buren för dem kunde vi ju inte ha tillsammans, men det gick jättebra. Var så mysigt att se dessa elva cockrar springa omkring och leka utan några bekymmer. De hade ju en stor inhägnad tomt så vi behövde inte bekymra oss för att de skulle springa iväg någonstans.
Hugo och Penny.
Vi blev bjudna på fika och en god skinkpaj till lunch, blev förstås mycket prat och skratt. Vi fotade hundar och tog en del ståkort, givetvis så ville vi ha på de tre halvsyskyskonen Wilma, Hugo och Penny.
Och på Ebba med sin mamma Tyra.
Penny och Wilma.
Lilla fina killen Hugo.
Och så lite ståkort på mina tjejer.
Först ut är Wilma.

Penny

Fanny

Kl var närmare sex när vi kom hem, trötta och nöjda efter en jätte trevlig dag. Tack Marie för att vi fick komma.

I morse så for vi iväg och la ett viltspår åt Penny, var ju underbart skönt i skogen. Gick jätte bra så snart ska vi nog anmäla till anlag tror jag. Vi var ute i tre timmar, skulle kunnat vara kvar ännu längre men skulle på konferens på jobbet kl ett så det gick inte. Hörde och såg föressten göken första gången för i år, är något visst ändå.

Inga kommentarer: