måndag 6 november 2006

Abboreberg

Nu var det ett tag sen jag skrev här men har haft fullt upp med jobb och hundar så det har inte riktigt hunnits med. Men hunnit träffat Cocker tjejerna har vi gjort i alla fall. I lördags så gick vi en promenad i Abborreberg tillsammans med Vincent och hans husse och matte. Det var lika fina promenadstigar där som vid Jursla, enda skillnaden var nog att nu var det helg, för det verkade som alla i hela Lindö var ute och promenerade där vi var. Så vi fick alternera med lösspringande hundar och koppelträning, men det är ju bara nyttigt så det gjorde ingenting. Det är alltid lika kul att träffas med hundarna det funkar så bra med allihop nu så det är en fröjd för ögat att se dem. När vi går där i skogen så ringer plötsligt Fatimas telefon, då har hon mailat till ett jaktsällskap som brukar träffas och lägga viltspår, dom ringer då upp henne så vi ska få följa med och lägga viltspår någon gång. Vilken tur att Fatima är så driftig för då kan vi också hänga med på ett hörn.
I Söndags så träffade vi Nova och Wiggo och deras matte ute i Jursla, vi gick och utforskade lite småstigar så vi undrade om vi skulle komma tillrätta ett tag, men det var inga problem det verkar som om de flesta av stigarna kommer ut på den större skogsvägen till slut. Fanny hon har en helt enorm kondition, först hade vi varit i hundgården i 1½ timme, där hon springer och busar för fullt. När vi sen kommer ut i skogen så ligger hon som en rem hela tiden, fram och tillbaka, upp och ner över stockar och sten i över en timme till. Tror ni hon är trött? Nähe du hon är lika pigg och glad som vanligt skulle nog kunna springa i ett par timma till. Men det som är så skönt med bägge hundarna är att de är så lugna och fina inomhus.
I dag tisdag ska vi träffas allihop med våra hundar på en promenad bakom himmelsalundsfälten, sen får hundarna åka hem för vi mattar är bjudna på mat hemma hos Fatima och hennes familj. Det är alltid lika roligt att få sitta ner i lugn och ro och bara prata ( mest hundprat förstås). Vi ska väl vinka av Maria som flyttar till helgen, så detta blir våran sista matteträff på ett tag. Men vi får väl hoppas att vi kan träffas ändå någon gång snart.

Inga kommentarer: