måndag 27 juli 2009

Sundsvall tur och retur!!

I fredags packade jag och Sandra och en kompis till henne Kasandra och Agnes, in oss i bilen och körde mot Sundsvall. Vi hade en resa på 53 mil framför oss, innan vi var framme hos Hjördis och hennes två hundar Alma och Ida. Alma är ju kull syster med Agnes från Fannys andra kull. Åh vad roligt det var att få träffa henne igen, hon var så himla söt. Lik Agnes men ändå inte, man såg mycket av Fanny i henne också. Hjördis var så snäll och bjöd oss på mat och sovplats, Tack snälla du. Alma blev så glad när vi kom, först var hon var lite rädd för Agnes men oss blev hon jätte glad att se. Blev pusskalas av stora mått från och till hela kvällen, mmm man känner sån närhet till dem fast det var länge sen vi sågs. Lite komiskt var att hennes andra hund Ida var så himla lik Petras Lady att till slut så frågade jag om jag fick se hennes stamtavla, och det visade sig att de var halvsystrar de hade samma pappa. Vad världen är liten ibland. Mycket bus och kort blev det innan vi kl 10,00for vidare mot vårat nästa mål på lördagen.

























Vi skulle nämligen åka och titta på en valp på Ardennergårdens kennel, vi bestämde oss för denna lilla kille Ardennergårdens Big Boy Rock. Som kommer hem till oss i mitten av augusti, han är hereditärt normal/clear så om allt går som vi vill kommer han bli våran nya avelshane.










På vägen hem sen så stannade vi till hos Maria och Håkan som var på Håkans föräldrars land lite utanför Strängnäs. Vi var ju tvugna att kolla på deras nya lilla tjej Vilja förstås, åh vilken goding. Henne skulle jag kunna stoppa ner i fickan och gått hem med :-) Så glad, positiv, frammåt och vacker som en dag. Ja sen var det ju en bonus och få träffa Maria och Håkan så klart, är alltid lika skoj att få träffas. Nu kommer de ju till Söderköping nästa helg också ska bli skoj att få träffa alla vänner och valpköpare.



Inga kommentarer: