fredag 3 juli 2009

På besök hos Big Green Walley´s kennel.

Igår tog hundarna och jag och packade in oss i bilen och åkte ner till Marie i Västervik, skönt att ha AC när man ska åka bil i denna värmen. Vi satt i deras trädgård och hade det skönt i skuggan hela dagen medans alla hundarna(13st) lekte efter ork, det var bra varmt. Men Maries son Gustav gick och hämtade en liten pool som han fyllde med vatten, det var en hit tyckte mina hundar. Wilma och Agnes la sig i den, Benjamin han for som ett skollat troll runt runt i vattnet. Sen så är ju Marie dag matte till en liten svart tik som också heter Fanny, hon är ett år och Benjamin och hon lekte mest hela dan. Kan ju tro att de dras till sin egen färg :-) Eller Fanny lekte och Benjamin har kommit på att man kan ju jucka på henne, hon sa ju inte ifrån.
Efter en mycket trevlig dag och god mat åkte vi hemåt vid sextiden, han lagom hem och vända innan det var dags att åka till jobbet igen. Tack Marie för en väldigt trevlig dag.



Under mycket tråkiga omständigheter så finns inte Charlie bland oss mer, vi sörjer honom och tänker mycket på han matte som bara fick ha denna underbara kille så kort tid i sitt liv.

1 kommentar:

Louise sa...

Vi saknar våran Cosmos med. Cosmos och Charlie får leka på molnen! <3 De var inte värda att lämna jordelivet.