lördag 27 december 2008

Födelsedag

Idag fyller som sagt var Sandra 18 och Gizmo 3år, känns lite tråkigt att inte ha lilla gubben hemma. Men penny löper ju ännu så han är ju hos mina föräldrar, skickade med lite köttbullar till honom då de var här och firade Sandra idag. Det var fullt hus här och vi bjöd på tacopaj och sallad med tsatsiki till, alltid lika populärt. Då vi var här julafton med så idag med så känns det skönt att det är avklarat nu, lite mycket att styra med två dagar så tätt. Men det var verkligen lyckat, så roligt för sandra att allt vart bra. Kan inte fatta att hon redan är 18 år min lilla plutta, nu blir det att se till att hon tar körkort också i vår.

I morse så ringde Hjördis som har Alma uppe i Sundsvall också, så himla skoj att höra ifrån dem. Allt var bra med Alma, hon busade med katterna och med Ida deras tidigare cockerspaniel hela dagarna långa. Hon är ett riktigt litet bustroll, som nu vägde 9,5 kg. Agnes har gått ifrån med sina 10,4kg hon väger till och med mer än Fanny nu som väger 10,2kg, lite kul att få veta då de var så otroligt lika när de var mindre.

Fanny började också att löpa i måndags den 22 dec, lite skönt att de drar ihop det. Men då mina föräldrar ska åka till Tailand den 2 januari, så de kan då inte ha Gizmo längre och vi vet inte riktigt hur vi ska göra då Fanny nog går in i höglöp den 3 jan. Men vi löser det nog på något sätt.

Inga kommentarer: