lördag 2 augusti 2008

Mycket Besök

I Onsdags så kom Maria hit på besök, hon kom med tåget vid halv tre. Alltid lika roligt och uppskattat, vi tog en sväng förbi hundkafét som vi har här i närheten på vägen hem. De har nämligen satt ut en vattenpool till hundarna, så det var lite skönt för hundarna att svalka sig i. Kvällen tillbringades sen med ett besök i hundgården och mycket hundprat förstås, blev inte så sent i säng då Maria skulle ta tåget vidare upp till Uppsala för att hämta hem sin nya valp Rio på kennel Honeywater´s. gå gärna in på hennes sida för att se vilken goding hon fått hem HÄR.

Så idag så kom Petra och Tanja hit, Petra hade med sig Smilla och Annie som hon fått hem igen. Var så kul att få se henne igen, hade blivit jättefin. Tanja hjälpte oss att ta lite syskonbilder och Pappa dotter kort, så alla kort som är tagna nedan är tagna av Tanja Elf.

Petra ska tillbringa helgen uppe hos Tanja med familj i katrineholm men de stannade här på vägen och Tanja hämtade upp dem för att komma hit och titta lite på valparna. Skoj att få visa upp dem för dem också. Petra kommer ju upp hit om två veckor igen, då har de nog växt en hel del tror jag.

Inga kommentarer: