måndag 17 augusti 2009

Helgen som gått!!

Oj vilken vecka och helg vi haft, ibland är livet baara för underbart:-) Förra söndagen kom Petra och Fabian tillbaka till oss, med sina hundar förstås. Vi installera oss i våran stuga och bodde där hela veckan, så skönt för hundarna att bara kunna gå ut och in som de ville.





Men så i fredags åkte vi hem till våran lägenhet igen för det var ju utställning både lördag och söndag. Är ju lite förberdelser som behövs, Agnes skulle ju både trimmas och badas. På lördagen så var det ju utställning här i Norrköping, och hur det gick där det vet ni ju redan. Agnes fick ett CK, den andra höjdpunkten för dagen var att Liljeblomman´s Cindy och Lotta kom dit.
Cindy är från Fanny och Gizmos sista kull, alltså Penny och Wilmas helsyster fast i yngre upplaga:-) De var med under dagen och sen följde de med hem och vi trimmade Cindy lite, hon var så himla lik Penny. Försökte fota dem ihop med likheten syns inte så bra på kort, vi fotade även halvsystrarna Sofia (Näckrosdammens Sophia Lore´n) och Cindy det skiljer ju bara 14 dagar på dem. Tack snälla Lotta för att ni kom.









Efter att ha badad Agnes ytterligare en gång då hon lyckas gräsa ner sig, så bär det av på utställning i Nyköping på söndagen. När vi kommer dit får vi höra att det är en hård domare som delar ut många tvåor och även treor. Usch visste inte om jag ville släppa in dem i ringen då, ville ju inte ha en till tvåa på henne. Men har man åkt så har man så det var ju bara att hoppas på det bästa. Och hon var hård det delades ut en hel del tvåor och även treor precis som vi hört, men Agnes hon skötte sig så bra var lite knölig på bordet så domaren tyckte hon behövde mera träning och det gör hon ju men hon fick en etta i kvalite blev så glad när de var så hårt. Sen placerade hon sig som fyra i konkuransen med ett HP, så himla skoj för en domare som var väldigt snål med både CK och HP. Hon tyckte Agnes var väldigt lovande, and lovely som hon sa. Vilken helg blir så stolt över både Sandra och Agnes som var så duktiga i ringarna i helgen:-)


Hon fick följande kritik: Very nice type is better on the move than on the tabel, Needs training, Lovely head, Good neck, Good angulations and ribs, Proper topline, Good tailset, Good ribs for this age, Good bone ande feet, Lovely coat, Is a good mover.






Vi var så trötta men nöjda när vi kom hem, hann sitta ett par timmar och prata lite med Petra innan jag sen körde dem till tåget vid halv åtta, har varit så himla trevligt att haft dem här igen. Blir lite tomt när de åker, ser fram emot att hon kommer tillbaka igen i October då vi ska på trimvisning.

Inga kommentarer: