lördag 30 maj 2009

Utställning i Västervik

Förra lördagen så var vi på en inofficiell utställning i Västervik med Agnes, hon behöver ju verkligen tränas på detta då hon inte riktigt förstår. Men efter ett halft varv i ringen så släppte det och hon gick riktigt fint, hon fick en 1:a i kvalité med hp och vann sin klass då det bara var hon. Sen i bästa tik blev hon 4:a, hon fick följande kritik:

Bra huvud och uttryck, God hals, Bra överlinje, Tillräcklig bröstkorg, Bra benstomme, Normala vinklar, Bra tassar, Bra pälskvalité, Rör sig bra, Kunde dock vara lite gladare, Väl presenterad.

Nästa utställning blir ju nästa helg här i Norrköping, hoppas hon går bra då. Annars så flyter dagarna på, vi har ju Benjamin som fortfarnade är till salu här hemma och sen i veckorna så kommer Charlie. Då matte jobbar som lärare så han kommer vara här lite fram till sommarlovet, och även kanske efter med. Benjamin tycker det är så kul när han kommer, de busar hela dagarna. I går kväll när Charlie åkt så tyckte han det var lite ensamt och gick här och pep lite. Var och vaccinerade dessa två gossar igår också, gick jättebra.

Sen så fick vi andra glädjande besked i veckan, Gizmos dotter Näckrosdammens Coco-Chanel har A-höfter och ögon ua.

Kommer att lägga ner valpbloggen med nu så den kommer att ligga under tidigare valpar från och med nu.

Inga kommentarer: